Як гасити кабачки?

Як гасити кабачки?
Кабачки тушковані в сметані Коли встигає такий чудовий овоч, як кабачок, то і є вже більше нічого не охота.

Думаю і вас, охоплює деколи таке ж кабачкове настрій, так що користуйтеся моментом, благо страв з кабачків можна приготувати незліченну кількість. пропонує вам сьогодні згасити кабачки в сметані, зробити легке і в теж час поживна страва. Хочу відзначити, що кабачки продукт низькокалорійний (100гр.

продукту 20 ккал), але не дивлячись на це, дуже поживний. Наявність пектинів і мінеральних солей (особливо високо в кабачках вміст калію) робить цей продукт незамінним при серцево судинних захворюваннях, при високих показниках холестерину крові, при набряках і ожирінні. Клітковина покращує моторну функцію кишечника, з цього, так корисно включати страви з кабачків в раціон людей, які страждають хронічними запорами. Які продукти необхідно приготувати: моркву (carrots) 2шт. ; Білі ріпчаста цибуля (onion) 3 шт. ; Які спеції приготувати: перець запашний горошок (pepper sweet peas).

Приготування тушкованих кабачків в сметані 1. Цибулю, моркву, часник почистити, помити. Цибулю і моркву ріжемо на четвертинки.

Часник дрібно подрібнюємо. 2. У каструлю, де будуть гаситися кабачки наливаємо рослинного масла, нагріваємо його, потім викладаємо підготовлені морква, цибуля, часник. Обсмажуємо овочі до золотистого кольору. 3. Кабачки моєму, (якщо кабачок старий з товстою шкіркою, то його слід почистити.) Молоді ніжні кабачки можна готувати неочищеними. Кабачки нарізаємо четвертинками.

4. Викладаємо в каструлю до інших овочів. Додаємо запашний перець горошком, не забуваємо посолити блюдо. Тепер продовжуємо тушкувати кабачки під закритою кришкою до напівготовності.

5. Потім додаємо чорний мелений перець (за бажанням) і сметану, продовжуємо тушкувати кабачки вже без кришки в сметані до повної готовності. Нарізаємо свіжу зелень (яка є в наявності) і приправляем наша страва. Ось і всі готові, можна їсти.

Дуже добре таке блюдо приготувати на вечерю, ну і чайку попити з корисними ягідними десертами: з або с. Так що, всім приємного апетиту і будьте здорові!.

Як гасити кабачки?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий